Sikkerhedssystemet Fail2Ban

Sikkerhedssystemet Fail2Ban

Introduktion:

Fail2Ban er det sikkerhedssystem, som vi bruger til vores server, for at forhindre at folk kan gætte sig til brugernavne og kodeord på ftp, mail og CMS systemer. Systemet bruger et plugin i WordPress der hedder WP-Fail2Ban og i Joomla er det syslogauthlog. Der eksistere også andre plugins til disse systemer, der kan håndtere dette, men under alle omstændigheder bør man installere en af disse. Hvis man ikke gør det, eller lader os gøre det, kan vi ikke hjælpe mod hacker angreb!

Hvordan virker Fail2Ban?

Fail2Ban holder hele tiden øje med vores log filer, hvor alle handlinger bliver gemt. Opdager den at en person forsøger at logge ind 3 gange uden held, blokere den automatisk for dennes IP i 15 minutter. Gentager dette sig 3 gange over en periode på en uge, blokere systemet brugeren i 12 timer. Gentager dette sig så yderligere 3 gange over en uge, blokere systemet brugeren permanent.

Hvad gør jeg hvis jeg bliver blokeret?

Bliver du blokeret i 15 minutter, så lad tiden gå, men er du uheldig at blive blokeret anden gang, så skriv til os på support@designrus.dk fra en alternativ adresse, så som f.eks. gmail.com, outlook.com med emnet ‘Blokeret’ og inkluder den IP adresse du har (check eventuelt myip.dk) og vi tager os af det hurtigst muligt.

Skulle du stå i en situation, hvor du er ved at konfigurere en masse maskiner og ikke er helt sikker på at du får skrevet tingene ind rigtigt, så kontakt os endelig, så vi kan lægge den IP adresse du har, ind i vores system, så du bliver ‘ignoreret’.

No Comments

Post A Comment

*