Hvad er PageRank

Hvad er PageRank

PageRank er en værdi som repræsenterer hvor betydningsfuld en webside er på nettet – set fra Google’s side. Desto flere stemmer en given webside har (links fra andre hjemmesider), desto mere betydningsfuld må den være. Desuden vil  betydningen af websiden der linkes fra spille en rolle i værdien af linket.

Google har en helt speciel måde  at afgøre din rating – og det ender ud i en PageRank værdi mellem 0-10.
Dette er en af de væsentlige ting der gør Google unik og så populær som den er i dag. De har lavet nogle algoritmer som virker godt, til at bestemme betydningen af hjemmesider. Det er langt fra den eneste faktor de benytter til at rangerer hjemmesider i søgningen, men en væsentlig faktor.

Ikke alle links bliver talt med af Google – de har f.eks. filtre til at fjerne links fra diverse link sider. Man kan ikke blive straffet for nogle af de links man har ind til sin side, men man skal passe på ikke at linke til sider som Google har blacklisted. Inden du linker til en anden hjemmeside, så check altid lige Google med site:www.websiden.dk og sikre dig at Google faktisk har den side med i sit indeks. Får du 0 resultater, så link ikke til siden!

No Comments

Post A Comment

*